2016

EVOCACIONS FOTOGRÀFIQUES: 50 ANYS DEL CASAL DE VILA-RODONA, un recull de 42 ampliacions fotogràfiques per a fer memòria de les activitats realitzades al Casal durant mig segle provinents del Fons fotogràfic de l’Arxiu Santesmases-Rabadà.

2014

LES POSTALS DE LA FIRA DE VILA-RODONA, un recull de fotografies de la Fira de Vila-rodona fetes per Fototípia Thomas de Barcelona i editades per Federico Gavaldà la segona dècada del segle XX.

2013

CLAMS D’UN PAÍS. LES MANIFESTACIONS MÉS SIGNIFICATIVES PER REIVINDICAR ELS DRETS NACIONALS. 1976-2013, una exposició realitzada a partir d’una selecció de fotografies, captades per diversos socis, d’algunes de les manifestacions més importants i multitudinàries que s’han realitzat a Catalunya des de l’any 1976 fins l’11 de setembre de 2013, com un clam en favor de la democràcia, la llibertat i els drets nacionals de Catalunya, reivindicant l’amnistia i l’estatut d’autonomia en les del segle XX i en les dels darrers anys.

2010

LES TERRES DEL GAIÀ A L’ARXIU ALBERT BASTARDES. 1906-1936, un conjunt de fotografies de les Terres del Gaià, des de Santa Coloma de Queralt fins a Tamarit, obtingudes entre els anys 1906 i 1936. Són fotografies conservades a l’Arxiu Albert Bastardes de Vilassar de Dalt. Gairebé totes van ser realitzades pels germans Joan i Gabriel Roig i Font, de Barcelona. Joan era qui obtenia les fotografies en una càmera binocular i Gabriel era qui les revelava i classificava.